Roland Garros kisokos

2018. május 27. - Gyarmati Márió

A mai napon kezdődő Roland Garros kapcsán összeállítottam egy kisokost, mely sok hasznos és érdekes információt tartalmaz az idei viadallal kapcsolatban.

 

Tovább

Elkészült a Roland Garros főtáblája

Elkészült a 122. Francia Nyílt Teniszbajnokság férfi egyes versenyének a főtáblája, aminek Nadal egészen biztos, hogy örül, ugyanis könnyű ágat kapott, viszont Zverev és Thiem már kevésbé, ugyanis ők egy negyedbe kerültek. A genfi tornán brillírozó Fucsovics első körös ellenfele Vasek Pospisil lesz.

 

Tovább

Nadal világelsőként megy Párizsba

Nadal az újabb tornagyőzelemnek köszönhetően visszaszerezte a trónt, így 2014 után ismét világelsőként megy Párizsba. A füves pályás szezonra készülő Federer-t 16 évvel ezelőtt jegyezték először a top 10-ben, melynek azóta három kisebb megszakítást leszámítva, állandó tagja. Annak ellenére, hogy Djokovic az elődöntőig menetelt, 11 év után kicsúszott a top 20-ból.

 

Tovább

Federer ismét világelső

Megérkezett a Madrid Open után frissen kiadott világranglista. Nadal a negyeddöntős vereség miatt elveszítette a világelsőséget, amit ezáltal újra Federer birtokol. A harmadik Masters címét megszerző Zverev megerősítette pozícióját a két klasszis mögött, miközben Thiem egy helyet rontott, Shapovalov pedig top 30-as lett.

Tovább

Elkészült a római torna főtáblája

A Garros előtti utolsó Masters nem tartogat sok izgalmat, bár ez tavaly is így volt, aztán menet közben Thiem és Zverev robbantott. Idén sem bízhatunk másban, csak a generációváltás két zászlóvivőjében.

Tovább